Д-р Теофана Добрева - навременната диагностика ни помага в превенцията - ден на отворените врати

Категория: Основни новини

2022-11-08 14:42:35

Казвам се д-р Теофана Добрева и завеждам отделение по Образна диагностика към МБАЛ „Св. Каридад“ – Пловдив. В ежедневната ни медицинска дейност разполагаме с възможности за високопрофесионално обслужване, диагностициране, проследяване на болестта, както и профилактика на всички хоспитализирани, доболнични и приети спешни пациенти. Работим с ново поколение компютърен томограф, предлагащ пълен обем на КТ- изследвания по човешкото тяло. Тази съвременна техника предлага:

  • намалено рентгеново облъчване на пациента;
  • високо ниво на диагностика с по-големи възможности за точна и разширена преценка;
  • бързо и лесно обслужване, както и индивидуално събеседване с пациента и навременно подаване на резултат от изследването.

Лекарският екип в отделението е от доказали се хабилитирани лица, високоподготвени специалисти с дълъг опит в практиката.

Лаборантският ни състав е от млади кадри, както и от доказали се колеги със знания и стаж в професията.

Предлагаме денонощно рентгеново обслужване на пациента и навременна диагностика от лекар-специалист.

Ръководството на болницата активно съдейства чрез инвестиране в нова съвременна дигитална рентгенова апаратура. Вие, пациентите ни, сте нашата най-голяма ежедневна отговорност.

Предвид все още наличната Ковид-вълна и предстоящата грипна епидемия, анонсирам ден на отворените врати на отделението на 29.11.2022г. от 8:30 до 14:00 часа за профилактика и диагностика на белите дробове. Мисля, че лекарят лекува болестта, но помага и с отношение, уважение и съпричастност към проблема. Ние всеки ден се стараем да ви бъдем полезни и можем да направим най- доброто за вас. Заповядайте! За информация - 032 396 900.

Във връзка с деня на рентгенологията 8-и ноември, се обръщам към всички мои колеги от Образна диагностика и към всички други специалисти – уважавам вашия ежедневен труд и ви пожелавам здраве и устрем в професията!