На 17.09.2016 година МБАЛ „Света Каридад“ навършва 6 години !

Категория: Основни новини

2016-09-17 13:03:54

През изминалите години Болницата се утвърди като динамично развиваща се частна болница,  предпочитано лечебно заведение и сигурен адрес в спешни случаи.

Екипът на МБАЛ „Света Каридад“ знае, че пътят към съвършенство в медицината, минава през постоянно обновяване на медицинските технологии, качествено обслужване на пациентите и непрекъснато обучение на персонала.

През юни 2016 год. беше открит нов филиал на МЦ „Каридад“ в град Хисаря, който успешно работи и обслужва пациенти по специалностите Акушерство и гинекология, Неврология, Съдова хирургия, Обща хирургия, Кардиология, Гастроентерология, Ортопедия и травматология.

През 2016  беше открит също и нов стационар на отделението по Съдова хирургия, а в началото на месец август 2016 г. бе разширен и обновен стационар на Отделението по анестезиология и интензивно лечение.

Нека дълги години Болница „Света Каридад“ успешно помага да сме здрави и нека Вярата, Надеждата и Любовта, с честването на които съвпада и нашият рожден ден, бъдат винаги с нас.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !