Мисия и ценности

Нашата мисия е да предоставяме безкомпромисно качество на медицинските услуги и да се грижим с  много внимание за всеки отделен пациент. Имаме амбицията да бъдем еталон за лечебно заведение в България и първи избор на пациентите от гр. Пловдив и региона, когато се нуждаят от медицинска помощ.

В МБАЛ Света Каридад ние вярваме, че:

– Всеки пациент заслужава достъпни качествени медицински грижи;

– Всеки пациент има право да избира лекарите си. Когато избере нас, наша отговорност е да го лекуваме, както бихме лекували член на семейството си;

– Вниманието, състраданието и разбирането, които даваме на нашите пациенти, им помагат да оздравеят по-бързо.

Водещите ценности в нашата работа са професионализмът, грижата и състраданието.

 

Професионализъм

Считаме, че професионализмът е плод на висока квалификация, натрупан опит и постоянно усъвършенстване. Затова сме посветили усилията си на  непрекъснато повишаване на квалификацията на екипа,  въвеждане на технологични иновации и внасяне на подобрения винаги и навсякъде, когато и където е възможно.

Грижа

Персонализираната грижа и уважение към всеки, който е избрал да ни се довери, е наш приоритет. Независимо от стреса и напрежението на ежедневните дейности, се стремим  да откликваме с много внимание на нуждите на всеки един пациент и да прилагаме индивидуален подход в лечението му.

Състрадание

Ние докосваме животите на нашите пациенти в нелеки моменти за тях. Знаем, че когато се подлагат на лечение, хората имат нужда освен от добри медицински грижи, и  от разбиране. Избрали сме болницата ни да носи името на Света Каридад, богинята на милосърдието, защото вярваме, че чисто човешката подкрепа и разбиране, които даваме на пациентите си, спомагат за това те да се чувстват по-добре и лечението им да протича по-леко.